inovativno uchilishte
За контакт с нас:

Тел.:+359 882 885 217
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
ул. 'Проф. Георги Паспалев' 11
Кюстендил 2500
България
www.nu-kn.com

Подкатегории

За клуба "Мигове с природата"    
Image Клуб "Мигове с природата" се състои от три групи ученици от І до ІV клас, с ръководители Юлия Андреева, Ивелина Илиева и Евелина Димитрова.
Децата съвместно с родителите ще участват в различни трудови инициативи – засаждане на цветя, дръвчета и благоустрояване на училищния двор. Ще заснемат с камера и уловят движението на животни, птици, промяна в природата. Данните ще записват в “Дневник за наблюдение”. Ще изследват забележителната природа в Рилския балкан, Стобските пирамиди. Ще изучат защитени птици, растения и обекти.

За клуба "Минало и настояще на моя роден край"    
Image Клуб "Минало и настояще на моя роден край" се състои от три групи ученици от първи до четвърти клас. Ръководители на групите са Ангелина Димитрова, Антоанета Никова и Иванка Динкова.
Децата ще се запознават и издирват народни песни и хора, с предания и легенди от родния край, които ще съхранят в сборник “Песни, предания и легенди от моя роден край”. Ще посетят Рилския манастир, многобройните за града ни разкопки, джамията “Ахмед бей”.

За клуба "Планинарче"    
Image В клуб "Планинарче" учениците от І до ІV клас са разпределени в три групи. Ръководители на клуба са Елка Пенкова, Виолета Гогова и Снежана Арсова.
 
Image В клуб "Рицари на вежливостта" участват ученици от І до ІV клас. Сформирани са четири групи с по 23 ученици. Ръководители на групите са Веселка Сотирова, Десислава Кирилова, Росен Мишовски и Георги Иванов.
Децата ще се запознават с нормите за възпитание и поведение, правила за култура на поведение в обществото; как да се държим  - у дома, в училище, на пътя и улицата, на гости, на театър; какви са изискванията към външния вид, задължителни норми, кого и как да поканим на танц. Участниците ще посетят балетен спектакъл в град София и театрални постановки. Ще разучат класически танци под ръководството на Галя Миткова.